Kjo është femra e famshme që s’deshi të martohej kurrë

By

Charlize Theron ka folur sinqerisht për jetën personale në një intervistë të re për Glamour.

“Nuk kam qenë në lidhje për një kohë shumë të gjatë. Asnjëherë nuk kam dashur të martohem”, tha ajo.

“Këto janë gjëra që nuk janë të vështira për mua sepse ato janë e vërteta ime. Unë shoh që njerëzit janë disi të hutuar nga kjo madje gratë shumë”.

Charlize ishte më parë në një lidhje afatgjate me aktorin Stuart Townsend pasi u takuan në vitin 2002.

Ata u ndanë në janar të vitit 2010. Theron më vonë nisi të takohej me Sean Penn në fund të vitit 2013 dhe njoftuan fejesën e tyre në dhjetor një vit më vonë, megjithëse u ndanë rreth gjashtë muaj më pas.

Artikuj të ngjashëm