Kjo është e vërteta rreth shtatzënisë së Ariana Fejzullahut (VIDEO)

By

Një vit e gjysmë pasi u bë nënë për herë të katërt, këtë javë që po lëmë pas, Ariana Fejzullahu ishte në fokus të portaleve.

U spekulua mbi një shtatzëni të re.

Prive u interesua dhe kuptoi që në fakt, Ariana nuk është në pritje të ëmbël, por vetëm këndi i fotografisë mund të ketë krijuar iluzion optik të mjaftueshëm sa për t’i nxjerrë punë portaleve.

Ermali dhe Ariana nuk kanë plane për një fëmijë të pestë duke qenë mjaftueshëm të lumtur me tre vajzat dhe djalin, përveq nëse e ardhmja rezervon ndonjë befasi!

Artikuj të ngjashëm