Kjo është e përbashkëta e Albatritit me Alban Skënderajn!

By

Që të dy janë prindër. Ata kanë nga një vajzë që është e para për ta.

Këngëtari Albatrit Muqiqi është bërë baba për herë të parë në mëngjesin e së hënës, ndërsa Alban Skënderaj disa muaj më parë.

Mirëpo, ata përveç se kanë vajza, kanë edhe një tjetër të përbashkët.

Emri i vajzave të tyre ngjanë shumë. E Alban Skënderajt ka emrin Ameli, ndërsa ajo e Albatritit dhe Egzonës Amelia!

Ky emër që etimologjinë e ka tek latinishtja e vjetër, në shqip do të thotë e zellshme, punëtore.

Urojmë që dy Amelitë të bëhen punëtore ashtu siç ua thotë edhe emri! /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm