Kjo është data e fundit e Labinot Tahirit për në Europë

By

Javë më parë, deputeti/këngëtari Labinot Tahiri ka njoftuar se pas datës 31 dhjetor, nuk do të udhëtojë jashtë shtetit për koncerte.

Labi ka thënë se derisa të liberalizohen vizatpër Kosovën, nuk do të dalë jashtë shtetit në mënyrë që të solidarizohet meshumë qytetarë të cilët nuk e kanë mundësinë.

Pak minuta më parë, këngëtari hyri nëInstagram për t’i njoftuar datat e koncerteve që ka tani për fundvit, dhe ai i fundit është më 31 dhjetor në Gjermani.

Pas kësaj date, Labi ritheksoi edhe njëherë se nuk do të dalë derisa të kemi viza.

Më poshtë postimi./Prive.al

Artikuj të ngjashëm