Kim Kardashian flet për jetën e saj si një bashkëshorte

By

Kim Kardashian ka zbuluar se ajo dhe Kanye West kanë një martesë shumë normale pas dyerve të mbyllura.

'He's very simple!' Kim Kardashian (right) dished on her home life with husband Kanye West (left) in this week's issue of Stellar magazine

Duke folur me numrin e kësaj jave të revistës Stellar, 39-vjeçarja thotë se burri i saj është një djalë ‘i thjeshtë ’në fund të ditës.

Ylli i realitetit thotë: ‘Ai është shumë i thjeshtë. Nëse i sjell atij një ëmbëlsirë të ngrohtë dhe akullore, ai është shumë i lumtur, dhe kjo do të më fitojë shumë pikë për një javë të mirë. ‘

Ajo shtoi se nuk ka zënka për telekomandën në shtëpinë e tyre, pasi Kanye e dorëzon gjithmonë.

‘Po, ai është shumë i thjeshtë. Dhe ai më lejon të shikoj shfaqjet e mia në TV, ‘i tha ajo revistës.

“Edhe kur ai dëshiron të shikojë Rick And Morty gjithë natën, dhe unë dua të shikoj Dateline, ai më lejon të shikoj Dateline,” shtoi Kim.

She added that there are no fights over the remote control: 'Yes, he's very simple. He lets me watch my TV shows that I want at night. Even when he wants to watch Rick And Morty all night long, and I want to watch Dateline, he lets me watch Dateline.' Pictured with their children

Artikuj të ngjashëm