Kilogramët i humbi, tani Big Mama do bëjë operacionet plastike për transformime tjera!

By

Këngëtarja e moderatorja e njohur shqiptare Big Mama, ka pësuar një transformim drastik pasi ka arritur të humbë gati gjysmën e peshës së trupit të saj.

Big Mama pas operacionit gastrik falë të cilit erdhi shumë shpejtë në formë, tani do t’iu nënshtrohet disa ndërhyrjeve të tjera fizike.

Prive mëson se Besiana Kasami, do të bëjë intervenim në hundë dhe në gjoks, pasi që janë këto dy pjesë të fizikut të saj, që nuk po i pëlqen pas rënies nga pesha.

Për më shumë detaje ndiqeni kronikën më poshtë:

Artikuj të ngjashëm