Kida, Baby G e Adelina Berisha tregojnë marrëdhëniet me njëra-tjetrën!

By

“On Records” është kompania muzikore e cila momentalisht ka më së shumti anëtarë.

Janë të gjithë arstist të rinjë të cilët me punën dhe përkushtimin e tyre kanë arrit të bëhen pjesë e skenës muzikore shqiptare, disa prej tyre po pretendojne një gjë të tillë, e ka edhe nga ata të cilët veq janë in e më të kërkuarit e momentit.

Secili prej tyre është karakter në vete por më e veçanta e gjithë këtij labeli është numri i madh prezent i gjinisë femrore.

Kida , Baby G, Adelina Berisha janë vetëm tre nga shtatë vajzat të cilat funksionojnë në karrierë brenda kësaj kompanie.

Cili është raporti mes tyre, a kanë xhelozi për njëra tjetrën dhe cila gëzon më shumë privilegje dhe aktualisht me cfarë po meren?!

Materiali i mëposhtëm ju sjell deklaratat e tre këngëtareve për relacionin me njëra-tjerën dhe projektet e radhës.

Artikuj të ngjashëm