Këto trende të bukurisë do të dominojnë vitin 2020

By

Vitin që po lëmë pas po lëmë edhe trendet me të, sepse është një vit i ri dhe trende të reja po dalin në dritë.

Eyeliner fluturues

Një vijë e hollë në kapakun e syrit do të jetë një trend i madh i grimit që do shihet kudo në vitin e ardhshëm.

Floating Eyeliner

Eyeliner me ngjyra neoni

Ignite a Brilliant Streak

Highlighter ngjyrë rozë

Highlight with Pink

Shallat si aksesorë koke

Tie Up Loose Ends

Ngjyra e arit kudo

Gold, Gold, Gold

 

 

 

Artikuj të ngjashëm