Këto stile të flokëve ju bëjnë të dukeni keq (FOTO)

By

Të qenit jo i sofistikuar është një etiketë që shpesh lidhet jo vetëm me origjinën e njerëzve, por edhe me pamjen e tyre.

Meqë e dimë që detajet janë shumë të rëndësishme, atëherë edhe një pamje e mirë-menduar mund të prishet nga një detaj i vogël, si p.sh. ndonjë aksesor floku i vendosur keq apo edhe një “bisht” floku i lidhur keq.

Më poshtë e keni listën e asaj se çfarë duhet shmangur gjatë stilimit të flokëve, në mënyrë që të dukemi elegantë dhe bukur.

Artikuj të ngjashëm