Këto modele flokësh do ju shpëtojnë në ditën kur jeni me shumë ngut

By

Të mbash një rutinë dhe të jesh shumë e saktë në orar nganjëherë di të jetë e vështirë.

Bën alarmi, zgjoheni në mëngjes pasi keni rënë të flini shumë vonë .Nguteni të bëni grimin të përzgjidhni veshjen por në momentin që fokusoheni në flokët tuaj e kuptoni se nuk do keni fare kohë që të mirreni dhe me to.

Por më pak truqe mund të ja hidhni ditës me flokë që janë të prezantueshme në publik.

Inspirohuni nga disa modelet e mëposhtme:

Artikuj të ngjashëm