Këto materiale ju presin të Shtunën në Prive

By

Edhe këtë të Shtunë, Prive vjen në ekranin e Klan Kosova me materiale interesante.

Personazhe që si kemi parë që një kohë, shpalosin risitë e tyre nga karriera dhe jeta private.

Ryva Kajtazi, Sabri Fejzullahu, Drenusha Latifi janë vetëm disa prej protagonistëve të kësaj Prive.

Se çka ju pret më konkretisht, zbulojeni përmes promos së mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm