Këto maskara përdorin të famshmet dhe çuditërisht nuk kushtojnë sa qimet e kokës

By

Ndonjëherë, çmimi me të vërtetë nuk është pengesë për një produkt të shkëlqyer të bukurisë. Dhe për një maskara klasike të zezë, jo gjithnjë duhet të shpenzojmë shumë pët të pasur rezultate të shkëlqyera.

Edhe të famshëm me artistë profesionistë të make-up në dispozicion të tyre e duan një maskara të mirë dhe jo shumë të kushtueshme që të kryej punën. Zgjatja, ngritja, vëllimi – qerpikët tuaj nuk e dinë ndryshimin se sa mund të ketë kushtuar një maskarë.

Dhe sigurisht, zëvendësimi i maskarës cdo tre muaj është i domosdoshëm për arsye higjiene, kështu që pse të shpenzoni para më shumë se që duhet? (Një trik për ndalimin e tharjes së tubit shpejt! Mos e “pomponi” brushën brenda dhe jashtë pasi fut ajrin brenda i cili than produktin tuaj. Rrotulloni brushën brenda tubit për të marrë produktin.)

Këtu janë maskarat më të mira të miratuara nga të famshmet  për qerpikë të plotë dhe përkufizim të mrekullueshëm.

Kim Kardashian

Meghan Markle

Gigi Hadid

Beyoncé

Katy Perry

Artikuj të ngjashëm