Këto këpucë nga Java e Modës në New York do ju mbeten fiksim

By

Ne jemi gjithmonë në kërkim të këpucëve të reja të denja për t’i shtuar në dollapët tanë, apo jo?- dhe pistat e Pranverës 2020 janë duke shërbyer disa opsione seriozisht të mira.

Nga takat ultra minimale të Helmut Lang e deri te sandalet me grep të Ulla Johnson dhe kthimi i takave të larta, Harper’s Bazaar mblodhi  të gjitha këpucët më të mira në pasarelat e Javës së Modës në New York (deri më tani).

Më poshtë, shikoni këpucët që janë parashikuar për të përcaktuar tendencat kryesore të këpucëve të vitit 2020.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimagePyer Moss - Runway - September 2019 - New York Fashion Week: The Showsimage

 

Artikuj të ngjashëm