Këto janë justifikimet që burrat japin për të shmangur përkushtimin kur nuk ju dashurojnë vërtet

By

Ai nuk ju përkushtohet. Ai ka një miliard arsye pse ai supozohet se thjesht nuk dëshiron t’ju përkushtohet.

Disa nga këto arsye mund të jenë të vlefshme, por sido që të jetë, a interesohet vërtet ai për ju? nuk mund të thuash. Ju ndonjëherë mendoni po dhe ndonjëherë mendoni jo. Por ai nuk do të angazhohet dhe nuk po e shtyn më tej lidhjen tuaj.

Është njëjtë gjithmonë: treni nuk ecën kurrë përpara. Me gjithë hezitimin e tij, ju pyesni veten se si ta dini nëse ai është gati t’ju përkushtohet dhe ku qëndroni me të.

Një gjë që duhet të jetë e vërtetë: ai nuk ju do. Nëse ai ju do, ai do të kuptonte problemet ose shqetësimet e tij dhe do të përkushtohej ndaj teje.

“Unë nuk jam gati.”

Justifikimi më i vjetër. Ai do të thotë se nuk është gati dhe, rastësisht, mund të mos jetë. Ai me të vërtetë mund të jetë i traumatizuar nga një ndarje ose divorc dhe të mos jetë në gjendje të dhurojë veten, por ky nuk është rasti çdo herë.

“Unë nuk mund të bëj asnjë premtim.”

Sigurisht, ai ju pëlqen kështu që ai nuk dëshiron që ju të shkoni askund, por ai nuk ju do aq sa të ju bëjë atë pyetjen e madhe. Pra, ai do t’ju shohë dhe do të kalojë kohë me ju, por nuk do të angazhohet sepse nuk dëshiron të bëjë një premtim që nuk mund ta mbajë. Ti meriton me shume.

“Kam nevojë për pak hapësirë.”

Në rregull, le të vlerësojmë. Pak hapësirë ​​mund të jetë ajo që ai ka nevojë për të menduar për atë që dëshiron dhe nuk është gjithmonë shenjë e këtë. Mos shkëputni kontaktet me të, por nëse ai vazhdimisht kërkon hapësirë, kjo ndodh sepse ai nuk dëshiron t’ju përkushtohet dhe nuk ju do.

“Më duhet vetëm kohë.”

Nëse keni nisur të dilni bashkë së fundmi, kjo është në rregull. Për të ia vlen të jesh i durueshëm. Megjithatë, nëse kanë kaluar vite dhe ai ende e ka këtë justifikim të vogël, largohuni. Mos jini nga ata njerëz që takohen me dikë për dhjetë vjet duke pritur për një fejesë, për të mos u pyetur kurrë. Ai nuk ju do ose është një beqar kronik. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm