Këto gjëra nuk i keni ditur për Skivin (VIDEO)

By

Skivi ka zbuluar 10 gjëra të cilat nuk i kishim ditur kurrë më parë për të.

Reperi shqiptar, gjatë kësaj rubrike të emisionit Prive, tregoi histori të cilat nuk i kishte thënë asnjëherë më parë në ndonjë intervistë.

Çfarë zbuloi ai për babanë e tij, çka i ndodhi kur ishte në moshën 16 vjeçare, çfarë i ndihmoi Era Istrefi shumë vjet më parë dhe shumë të tjera, i mësoni përmes videos së mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm