Këto çizme janë në trend këtë vjeshtë (FOTO)

By

Nëse nuk e doni stinën e vjeshtës, atëherë lejoni që këto çizme me stil dhe shumë praktike të ju lumturojnë që ditët me mot të ftohtë po vijnë.

Ata që po kërkojnë çizme elegante që kombinohen pothuajse me çdo veshje në dollapin tuaj deri tek ata që duan të përcjellin trendet e çizmeve për këtë vjeshtë, mund të gjejnë çizmet e tyre ideale në koleksionin që e gjeni më poshtë.

Mos harroni që shumica e çizmeve që i kemi përzgjedhur janë, përpos shumë të bukura, edhe të përshtatshme që t’i vishni edhe në muajt më të ftohtë – dhjetor, janar dhe shkurt – prandaj, nëse blini një nga këto lloje do të bëni investimin e duhur.

Vjeshta juaj kurrë nuk ka qenë më e këndshme se me këto çizme.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Artikuj të ngjashëm