Këtë vjeshtë, kjo ngjyrë është në trend (FOTO)

By

Fëstëkë, mentë, sherebel, aloe vera … një përzierje ngjyrash e këtyre bimëve është ‘receta’ fituese e ngjyrave të kësaj vjeshte.

Nëse i kushtoni vëmendje stilit të rrugës, mund të keni vërejtur hije të lehta të gjelbëra që po vishen tani.

Kthehu në shkurt dhe shikoni dizajnerët sikur Marc Jacobs dhe Sally La Pointe që kanë krijuar modelet e tyre në ngjyrën e famshme. Kjo u përkthya edhe në jetën reale dhe u përqafua nga shumë të famshëm sikur Rihanna, Gigi Hadi dhe Zendaya.

  

Artikuj të ngjashëm