Këtë s’e keni ditur për Ermal Fejzullahun, kështu fitonte para kur ishte i vogël! (VIDEO)

By

Kur ishte i vogël, këngëtari Ermal Fejzullahu, e kishte zbuluar aftësinë e tij prej shoumeni.

Këtë këngëtari e ka rrëfyer në intervistën “10-të gjëra që s’i dini” në Prive, ku ka shpalosur disa nga “sekretet” e tija që ka mbajtur me publikun deri më tani.

Këngëtari ka rrëfyer se një herë, se kur ishte fëmijë, bashkë me motrën e tij më të madhe Bulzën, organizonte shfaqje në oborr dhe për fëmijët e tjerë, hyrjen në oborrin e tij për t’i parë interpretimet e Ermalit, e kishte bërë me para.

Përveç kësaj Fejzullahu e ka treguar moshën e tij të vërtetë e po ashtu edhe kilogramët, që nuk i ka të paktë, por për heqjen e të cilave po punon /Prive.al

Artikuj të ngjashëm