Këtë janë personazhet e kësaj Prive!

By

Prive vjen sonte me materiale ekskluzive. Merita Latifi tregon më tepër mbi veten dhe suksesin e cover-it “Qa me bo”.

Protagonistë në rubrikën “PriveTok” janë Labi dhe Qëndresa!

Mozzik përgjigjet në “Kutia e Pyetjeve”

Kujt do i bënte diss, Don Xhoni?

Arbër Bytyqi një intervistë për transformimet!

Pas shumë vitesh pa intervistë, të reja na tregon Gjyste Vulaj!

Këto, por jo vetëm.

Nesër në ora 19:00 në Prive.

Artikuj të ngjashëm