Këta janë 7 të famshmit që po refuzojnë të vaksinohen (FOTO)

By

Deri tani, ka shumë njerëz të famshëm që aktualisht kanë marrë vaksinën kundër koronavirusit pasi kanë zgjedhur të ndihmojnë në mbarimin e pandemisë dhe për të mbajtur veten dhe të tjerët të sigurtë nga virusi vdekjeprurës.

Sidoqoftë, shtatë të famshëm kanë zbuluar se fundmi se nuk e kanë ndërmend të marrin vaksinën në këtë kohë.

Vaksina rekomandohet nga zyrtarë të shëndetit publik dhe ka shumë pak efekte anësore në studime.

Offset

Offset Photo

Anwar Hadid

Anwar Hadid Photo

Olivia Newton John

Olivia Newton John

Elon Musk

Elon Musk Photo

Zach Rance

Zach Rance Photo

Summer Walker

Summer Walker Photo

Rob Schneider 

Rob Schneider Photo

Artikuj të ngjashëm