Kështu realizohen fotografitë e bukura

By

Të bësh një fotografie të mirë kërkon shumë punë – keni nevojë për një ide të lezetshme, një fotograf profesionist, një bandë asistentësh dhe një grumbull propozimesh për të pasë një pamje mbresëlënëse.

Sidoqoftë, të gjitha këto gjëra zakonisht qëndrojnë prapa skenave.

Fotografi amerikan, Geo Leon, është një nga ata që vendosi të tregojë jo vetëm kryeveprat e tij të fundit, por edhe procesin e krijimit të tyre.

Dhe ju e dini çfarë? Ju mund të përdorni idetë e tij dhe të bëni vetë një fotografi të paharrueshme menjëherë pas leximit të këtij artikulli.

           

Artikuj të ngjashëm