A e dini si e përshkruan Afrona – Teuta Krasniqin me dy fjalë?!

By

Është një personazh shumë aktiv me profesionin e modelës,dhe blogerës që ushtron, por dhe një emër shumë i lakuar i showbizit tonë.

Lajmet më të shpeshta e që bëjnë jehonë më të madhe janë ato për relacionin e saj me këngëtarin Blero.

Në një prej puntatave të ‘Prive’ intervista 60 sekonda solli përgjigjet e Afrona Dikës.

Kur e ka dhuruar puthjen e parë? Cilat janë dëshirat e ngelura peng?! Çfarë mendon për Teuta Krasniqin?

Për të kuptuar se si u përgjigj Afrona në pyetjet e intervistës 60 sekonda, mund të shikoni në storien e pëgatitur nga emisoni ‘Prive’

Artikuj të ngjashëm