Kështu e nisi ditën banori më i ri i shtëpisë (VIDEO)

By

Banori më i ri i shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Fisi, e ka nisur ditën duke pershëndetur para kamerës nënën e babanë e vet dhe gjithë ata që i njeh.

Ai tha se çdo ditë do të mundohet të tregojë se si ka kaluar ditët.

“Mirëmëngjesi nënë dhe babë dhe gjithë njerëzit që i njoh. Çdo ditë kam me preferu që me ardhë në mëngjes edhe me tregu për eksperiencat e ditëve të kaluara. Dje qe nata e parë. Përnjemend shumë mirë më kanë pritur krejt dhe mundem me thanë që ‘nice’, i kam pasë disa dyshime para se me hy, mirëpo ‘nice’ edhe shtëpia tepër e mirë, mezi kam flejtë por po besoj që ambientona me krevat edhe me krejt njerëzit që janë këtu, sepse pënjëmend janë tepër të mirë”, ka thënë Fisi.

 

Artikuj të ngjashëm