Kështu duken të famshmet pa grim dhe filtra (FOTO)

By

Gratë e famshme, në fotot profesionale ose duke ecur në qilimin e kuq na duken pak çnjerëzore. Pamja e tyre në veshje ekskluzive, me modele flokësh të mrekullueshme dhe grim të bërë nga artistët më në zë, na vjen si e përpunuar.

Sidoqoftë, në jetën e përditshme, të famshmet botërore duken aq të thjeshta sa të gjithë ne.

Neve na pëlqen kur ato nuk turpërohen për t’i treguar fansave fotografi të tyre pa filtra dhe pa Photoshop, dhe vendosëm të krahasojmë se si duken në fotot profesionale dhe jetën e përditshme.

Sharon Stone


Jennifer Lopez


Charlize Theron


Kate Hudson


Julia Roberts


Salma Hayek


Julianne Moore


Milla Jovovich


Michelle Pfeiffer


Nicole Kidman


Reese Witherspoon


Cameron Diaz


Halle Berry


Blake Lively


Jennifer Aniston


Natalia Oreiro

Artikuj të ngjashëm