Kështu duken sot 12 mbretëreshat e dikurshme të bukurisë (FOTO)

By

Ne kemi qenë dëshmitarë të shumë grave që aspirojnë të bëhen mbretëresha të bukurisë. Vetëm konkursi i Miss Universe ka kurorëzuar mbi 60 fituese dhe ka pasur mijëra garuese gjatë viteve.

Këto pjesëmarrëse kanë ndjekur karrierë si modele ose aktore, dhe shumë prej tyre janë ende në qendër të vëmendjes pas gjithë këtyre viteve.

Bright Side ishte kurioze dhe pyetej se si duken disa nga këto ish mbretëresha bukurie tani, vite pas garës të tyre të bukurisë.

Gal Gadot

Zuleyka Rivera

Priyanka Chopra

Aiswarya Rai

Olivia Culpo

Alicia Machado

Sushmita Sen

Pia Wurtzbach

Angela Ponce

Lynda Carter

Lara Dutta

Ksenia Sukhinova

Artikuj të ngjashëm