Kështu dukej Genta Ismaji në një nga paraqitjet e para të saj (VIDEO)

By

Hyri shumë shpejt dhe fuqishëm në tregun muzikorë, deri sa atraktiviteti dhe paraqitja e saj bënë që të jetë një nga këngëtaret më të pelqyera.

Njejt si pamja e saj që ka pësuar ndryshime me kalimin e kohes, edhe në muzikë vërejmë një frymë më ndryshe.

Megjithatë shumë nga ne nuk mund ta harrojmë një nga videoklipet e para të saj të këngës “Dridhem” ku këngëtarja atëbotë shpalosi edhe shkathësitë e saj në vallëzim.

Gentën mund ta keni të freskët nga bashkëpunimi me Etnon duke sjellur “Shake it” por ajo e “dridhi” shumë kohë para kësaj.

Ju risjellim edhe një herë një nga videoklipet e para të saj./PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm