Kësaj rradhe, kapet në foto personi me të cilin Luana është në pushime

By

Pushime, pushime dhe vetëm pushime! Në këtë formë duket se ka zgjedhur ta kalojë verën e 2016-tës prezantuesja Luana Vjollca.

Bukuroshja që çoi shumë pluhur muajin e kaluar për personin eventual që po e shoqëronte, pishinave dhe diellit përvëlues i është rikthyer sërish.

Kësaj rradhe, duke pasur asgjë për të fshehur, Luana ka zbuluar në Snapchat të paktën një person që po e shoqëron.

Bëhet fjalë për motrën që përmbush një pjesë të rëndësishme të saj.

Ndryshe, nga Santorini, ku siç u tha shkoi për ‘punë’, ende s’ka dalë asnjë fryt i atij ‘impenjimi’, megjithëse ka kaluar fiks një muaj. /Prive.al/

luanavjollca_1470930623055

Artikuj të ngjashëm