Keni nishane në këto vende trupi? – ja çfarë zbulojnë ato për personalitetin tuaj

By

Shumica e nishaneve të lëkurës zhvillohen deri në moshën 30 vjeç dhe sipas astrologjisë kineze, ato mund të kenë shumë kuptime të ndryshme në varësi të vendndodhjes.

Më poshtë gjeni kuptimet e nishaneve në shtatë vende të trupit.

  1. Nishan në ballë

Nishanet e ballit konsiderohen si një shenjë e prosperitetit, por varësisht nga pozicioni i tij i saktë, ai mund të ketë kuptime shtesë.

Një nishan në anën e majtë të ballit mund të thotë që fatkeqësisht ju nuk keni fat dhe që nganjëherë mund të duhet të punoni pak më shumë për të arritur atë që dëshironi.

Nëse keni një nishan në mes të ballit, kjo qëndron për mençuri dhe një shans më të madh për një martesë të suksesshme.

Kurse nishanet në anën e djathtë tregojnë që ju keni aftësinë për të qenë një shok i shkëlqyeshëm, qoftë në biznes apo martesë.

  1. Nishanet në faqe

Nëse keni një nishan në faqe do të thotë se jeni të sinqertë, të ndjeshëm dhe ndonjëherë të ndrojtur. Por, kur situata e kërkon, ju ktheheni në një udhëheqës të patrembur, transmeton Klan Kosova. Më shumë kuptime në varësi të vendndodhjes së tij janë:

Një nishan në faqen e majtë do të thotë që ndonjëherë mund të dilni si arrogant, për shkak të natyrës tuaj introverte.

Sa për faqen e djathtë ju jeni tepër të kujdesshëm dhe vendosni familjen mbi gjithçka tjetër.

  1. Nishan pranë buzëve

Ky nishan i veçantë është një shenjë e hijeshisë dhe elegancës. Pavarësisht nëse është në cepin e djathtë ose të majtë të buzës të sipërme, ju aspironi të jetoni jetën në maksimum. Kalimi i kohës me miqtë dhe udhëtimet janë dy nga hobet tuaja të preferuara. Kurse, një nishan në buzën e poshtme tregon që fëmijët tuaj kanë më shumë mundësi të jenë shumë të suksesshëm në çdo gjë që vendosin të bëjnë në jetë.

  1. Nishane në hundë

Nishanet e hundës përfaqësojnë vetë-respekt dhe se ju jeni një individ shumë i zellshëm. Edhe pse ndonjëherë të tjerët mund të mendojnë se keni një ego të madhe, ju konsideroheni si një mik i shkëlqyeshëm.

Artikuj të ngjashëm