Keni formën ‘mollë’ të trupit? Një gjë që duhet ta keni gjithnjë parasysh kur visheni!

By

Trupat vijnë në forma të ndryshme dhe për t’u dukur gjithnjë bukur është thelbësore të kuptojmë se çfarë forme jemi ne.

Duke pasur këtë në mëndje është më e qartë se për çfarë prerje rrobash duhet të fokusohemi.

Së fundmi në transformimin e radhës në “Skomplekse” ishte nëna e trenjakëve, Denada.

Forma e saj e trupit njihet si mollë dhe më ndihmën e ekspertes Adelinës, ajo gjeti edhe rroba që komplimentojnë figurën e saj.

Ndiqni këshillat e Adelinës në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm