Keni dëgjuar për parfumin Memo? Është ai që padyshim ju duhet këtë verë

By

Të gjithë mendojmë për ta bërë ndonjë gjë të veçantë për t’u mbajtur në mend, sidomos kur jemi në lidhje.

Në shumicën e rasteve mendja na shkon tek parfumi – aroma e tij…

Për t’ju mos harruar kurrë, Memo de Paris është sekreti. Marfa nga Memo Paris padyshim është një aromë misterioze, e thellë, drunore dhe e ëmbël. Përveç tjerash përmban edhe musk, lule portokalli, dru kedri, tuberoz dhe të tjera.

Aktualisht Memo Paris është një nga linjat më të mira të shitjes së parfumeve në Emiratet e Bashkuara Arabe.

E për ta njohur edhe më mirë këtë markë parfumi, ndiqeni kronikën nga Prive:

 

Artikuj të ngjashëm