Këngëtarja shqiptare e ofendon keq Majkin?! (FOTO)

By

Për publikun u bë e njohur me raportimet e tipit të ofertave nga gjoja deputetë dhe ministra shqiptarë.

Më pas, Xhesika Ndoj erdhi në bashkëpunim me Kallashin dhe si rrjedhojë edhe koncertet kanë filluar të ecin për të.

Në shumë prej tyre, ajo po ka mundësinë të takoj kolegë të njohur si Majkin, me të cilin ka postuar një foto.

Ajo që ka lënë përshtypje ka qenë përshkrimi ku mes tjerash këngëtarit i jep epitetin ofendues e racist, maxhup. Pas kritikave në komente, Xhesika ka ndryshuar përshkrimin duke mos u ditur se përse e përdori saktësisht këtë epitet që të paktën në diskursin e përditshëm në Kosovë nuk thuhet për të mirë.

Shpresojmë që Majkit t’i mos i ketë mbetur hatri! /Prive.al/

1465801904651

Artikuj të ngjashëm