Këngëtarja angleze shpalos për herë të parë sekretin e saj të errët

By

Këngëtarja angleze, Sophie Ellis-Bextor ka pohuar se ajo ishte përdhunuar si adoleshente nga një muzikant 29-vjeçar.

Këngëtarja e hitit “The Murder on the dance floor” i tha atij “jo” dhe “unë nuk dua” por humbi virgjërinë me kitaristin pasi shkoi në banesën e tij.

Sophie Ellis-Bextor ka shkruar një kujtim dhe ka folur se si u përdhunua.

Sophie ishte 19 vjeç në vitin 1998, ajo po fillonte karrierën e saj si muzikante kur u sulmua.

Duke folur për herë të parë për atë që ndodhi, këngëtarja ndan një ekstrakt nga libri i saj i ri me “Mail On Sunday” dhe dëshiron që zëri i saj të dëgjohet 25 vjet më vonë nga incidenti i tmerrshëm.

Pas takimit në një koncert, muzikanti i paemëruar i kërkoi studentes së historisë të kthehej në banesën e tij për të parë librat e tij të studimit.

Duke përshkruar atë që ndodhi më pas, Sophie tha: “Jim dhe unë filluam të putheshim dhe para se ta kuptoja se ishim në shtratin e tij dhe ai hoqi të brendshmet e mia.

Kam dëgjuar veten duke thënë” Jo “dhe” nuk dua “, por kjo nuk bëri asnjë ndryshim.

“Ai nuk më dëgjoi dhe ai bëri seks me mua dhe unë u ndjeva aq e turpëruar. Unë humba virgjërinë dhe u ndjeva budallaqe”.

Por Sophie pranon se mbajtja e sekretit deri tani e ka bërë të ndihet “bashkëfajtore”.

“Përvoja ime nuk ishte e dhunshme,” shton ajo.

“Gjithçka që ndodhi ishte se nuk më dëgjuan. Nga dy personat atje, njëri tha po, tjetri tha jo, dhe personi po e bëri gjithsesi.

Nëna e pesë fëmijëve thotë se nuk dëshiron të “emërojë dhe turpërojë” përdhunuesin e supozuar.

Në vend të kësaj ajo po rrit pesë djemtë e saj për të kuptuar konceptin e pëlqimit.

“Nuk u dëgjova kur isha 17 vjeç, por mendoj se do të dëgjohem tani,” shtoi ajo.

Artikuj të ngjashëm