Këngëtari i njohur shqetëson fansat me sjelljet e tij në skenë

By

Disa video dhe ata që ishin prezent në koncertin e reperit të njohu post Malone, po hqetësohen tej mase nga ajo çka kanë parë.

Fansate Post Malone janë të shqetësuar për këngëtarin e “Circles” pasi videot e tij duke u penguar në skenë, rrokullisur sytë dhe duke vepruar “çuditshëm” në shfaqjet e fundit të publikuara në internet në internet.

Disa njerëz që morën pjesë në turneun e tanishëm të Malone në “Runaway” shkuan në mediat sociale për të postuar klipe të shfaqjeve të 24-vjeçarit dhe pyetën nëse sjellja e tij e çuditshme ishte për shkak të përdorimit të drogës.

“Djema ju lutem, Post Malone është sjellur ” i çuditshëm në skenë që prej disa javësh,” një person ka dërguar tweet në të premten. “Unë nuk po supozoj, por ai duket sikur është nën efektin e drogës. Prandaj, ju lutemi, shpërndani këtë video. Kemi humbur shumë artistë nga mbidoza. Shpresoj se ai do të jetë në rregull.”

Artikuj të ngjashëm