Këngëtari i njohur deklaron: “Është mëkat me i humb koncertet e mia”

By

“Është mëkat me i humb koncertet e mia recitale”.

Kështu deklaroi Dren Abazi, këngëtari i njohur kosovar, si protagonist i intervistës “Qitja Pikën” në Prive.

Abazi ishte personazhi i javës së kaluar në këtë rubrikë të emisionit Prive, ku ndër të tjerash tha se do donte t’i dedikonte këngë nënës së tij.

Ndërsa ka thënë se do donte nga të tjerët të mbahej në mend si djalë i mirë dhe i edukuar që është.

Intervistën e plotë e gjeni në linkun më poshtë:   

                              

Artikuj të ngjashëm