Këngëtari britanez i mërzitur pasi jeta e tij seksuale është në pauzë

By

Të jesh i detyruar të anulosh një turne të shitur për shkak të një operacioni në gju dhe të kalosh gjashtë muaj me këmbët lart, mund të bëjë që disa yje të popit të bien në dëshpërim.

Por Olly Murs pranon se ka disa përfitime në gjendjen e tij të vështirë pasi e dashura e tij mahnitëse Amelia Tank ishte afër për tu kujdesur për dhimbjen e tij.

Në një intervistë ekskluzive për traumën e tij, Olly bën shaka duke thënë se ndërsa ai nuk mund të luajë sportin e tij të dashur, futbollin dhe jeta e tij seksuale është në pauzë – ai të paktën ha mëngjes në shtrat.

Por, nga ana tjetër, 37-vjeçari është detyruar të marrë një brinjë nga shoku Sir Tomes Jones – bashkë-ylli i tij në The Voice UK dhe i cili është më shumë se dyfishi i moshës së tij në moshën 81-vjeçare – i cili me tallje thotë se është më mirë në formë.

Duke treguar një fytyrë të guximshme, pavarësisht disa ditëve në spital dhe një kursi intensiv të ilaçeve kundër dhimbjeve, Olly bëri shaka duke thënë: “Amelia ka investuar plotësisht në kujdesin për mua për këto 24 javët e ardhshme të paktën unë mendoj se ajo e ka bërë!”.

Ai shton: “Sigurisht që e bën më të lehtë. Kur bëra operacionin tim të parë pak kohë më parë, ajo jetonte me familjen e saj”.

“Unë po e kaloja dhimbjen vetë atë herë dhe një ditë më parë ajo më tha: ‘Zot, nuk më kujtohet që ishte kaq keq hera e fundit’”.

Gjuri i Olly-t i ka shkaktuar atij vite shqetësimi, e ka penguar aftësinë e tij për të luajtur dhe për të ushtruar.

Olly shpjegon: “Kanë qenë disa vite të vështira me këmbën time. Por unë kam qenë shumë me fat, sepse kam pasur 12 vite të mrekullueshme në karrierën time. Por unë dua edhe 12 vite të tjera të mrekullueshme. Unë dua të jem në gjendje të bëj më shumë shfaqje, më shumë turne, më shumë TV, dua të jem prind”.

“Në fund të fundit, nëse nuk e bëj këtë, do të vuaj ndërsa rritem. Mund të bëj më shumë dëm sesa mirë duke u përpjekur të vazhdoj”.

“Edhe pse është një pengesë dhe ka një kosto, mendoj se kjo është koha më e mirë. Është e vështirë për dikë që është kaq aktiv, por ka shumë gjëra më të këqija në botë”.

Artikuj të ngjashëm