Këngëtaret e reja, mbretëresha të klubeve (Video)

By

Popullaritetin e morë vetëm një vit më parë, por që nga atëherë fama e tyre është rritur shumë dhe kanë krijuar hite të një pas njëshme.

Kjo ka bërë që këngëtaret e reja si Enca, Dhurata Dora, Era e Kida të jenë shumë të angazhuara në koncerte.

Nga videot që ato publikojnë në rrjete sociale mund të kuptoni që interesimi është tejet i madh edhe nga publiku.

Madje shumë prej emrave të rinj tani kanë edhe nga dy koncerte brenda natës./Prive.al

https://instagram.com/p/5UVyf_BhpC

https://instagram.com/p/5MidUhgYg1

https://instagram.com/p/5RVSSMOm4H/

Artikuj të ngjashëm