Kënga e re e Majk vjen këtë muaj!

By

Janë skuadra më e përmendur por edhe ndër më të suksesshmit në industrinë e muzikës shqipe.

Është fjala për Babastars, të cilët gjithmonë kanë goditur në shenjë me prurjet muzikore.

E 2020-ta duket se do të jetë e nxehtë nga ky ekip, pasiqë për Prive kanë zbuluar se janë duke punuar në një album.

Ky do të jetë album i përbashkët i Ghettogeasyt, Majk dhe Onat.

I pari projekt vjen në fund të shkurtit, për tu pasur pastaj me projekte të reja çdo muaj nga secili prej tyre.

 

Artikuj të ngjashëm