Kendall Jenner dhe Emily Ratajkowski po paditen për promovimin e festivalit më famëkeq në botë

By

Kanë kaluar dy vjet nga katastrofa që ishte Festivali i Fyre, por pasojat janë akoma shkatërruese në gjykata. Në fillim të këtij viti u raportua që Kendall Jenner dhe agjensia e talenteve që përfaqësojnë Bella Hadid dhe Hailey Baldwin pritej të merrnin thirrje në gyq, si pjesë e një përpjekje për të zbuluar se çfarë ndodhi me miliona dollarë që u shpenzuan në festival, që përfshinin tarifë e paguar për modelet që ndihmuan në promovimin e ngjarjes.

Image result for fyre festival

Por duket se ishte vetëm fillimi — E!News raportojnë se sipas dokumenteve të gjykatës, “Kendall Jenner, Emily Ratajkoëski dhe më shumë yje zyrtarisht janë paditur për të rikuperuar paratë që gjoja u janë paguar atyre për rolin e tyre në promovimin e ngjarjes famëkeqe”.

Image result for fyre festival expectation vs reality

Gregory Messer, i besuari i ngjarjes, paraqiti dokumente në Gjykatën e Falimentimit në Sh.B.A. të Nju Jorkut këtë javë dhe “po kërkon të rikuperojë paratë e paguara për agjencitë e talenteve, interpretuesit, shitësit dhe subjektet e tjera të përfshira në marketing dhe ekzekutim të dështuar të Fyre Festival”.

Në padi, Gregori deklaron se Kendall (të cilës iu paguan 275,000 dollarë për një post të vetëm) nuk u zbuloi ndjekësve se ajo ishte duke u paguar për të promovuar Festivalin Fyre. Ai gjithashtu po pretendon se Kendall “me dashje drejtoi disa anëtarë të publikut dhe blerës të biletave të besojnë” Kanye West do të performonte në festival sepse postimi i saj i referohej “Familjes së mirë muzikore”, dhe se “kjo sjellje tregon një mungesë të qartë të besimit të mirë nga ana e Jennerit “.

Dokumentet gjithashtu tregojnë se Emily ishte paguar 299,000 dollarë për pjesën e saj në promovimin e festivalit, dhe se si Kendall, Emily nuk arriti të tregojë se ajo ishte duke u paguar për postimet e saj në Fyre Festival.

Burimi: Cosmopolitan.com

Artikuj të ngjashëm