Kë cilëson si shoqen më të mirë aktori Muhamed Arifi?

By

Në edicionin e kaluar të Prive, i ftuar në ‘Qitja pikën’ ishte i ftuar aktori i njohur shqiptar Muhamed Arifi.

Në intervistë ai zbuloi shumë gjëra personale nga jeta e tij, përfshirë këtu edhe kë cilëson si mikun më të mirë që ka në jetë.

“Unë e kam shoqërinë shumë të madhe, por shok, shumë shok që e kam, shok për një kohë të gjatë është Xhejlane Terbunja” – thotë Arifi duke zbuluar që kanë shoqëri më shumë se 13 vjet dhe se mendojnë që shoqëria e tyre do të zgjasë plot 230 vjet.

Intervistën e tij të plotë mund ta ndiqni më poshtë. /Prive.al

 

 

 

Artikuj të ngjashëm