Kasto Zizo dhe Vesa Luma më të lumturit për liberalizimin e vizave (FOTO)

By

Lajmi për reomandimin e liberalizimit të vizave për Kosovën, përveq secilit qytetarë të Kosovës i gëzoi shumë edhe disa nga fytyrat publike të vendit dhe jo vetëm.

Ishin Vesa Luma dhe Kastro Zizo të parët që reaguan në llogarinë e tyre instagram duke treguar se sa të lumtur janë për këtë lajm vërtetë historik për Kosovën./PRIVE.AL/

a2712ff90a903bd6c9f899ebe84332c419ce22892cc43c1b04943d3546f148d4_full

e61aaf4f8dcbda4384b05f4bb4ed8a91e9e662c3749c9fb2945a67db9408b612_full

Artikuj të ngjashëm