Kaq është rritur vajza e Albanit dhe Miriamit!

By

Janë çifti më i pëlqyer në estradë. Nuk patë probleme të thëna publikisht, as ndarje e pajtime e as skandale.

Që të dy tejet melankolikë dhe romantikë, Miriam Cani dhe Alban Skënderaj kurorëzuan dashurinë e tyre, duke u bekuar edhe me një vajzë.

Ameli është pothuajse dy vjeçare dhe tashmë ka filluar të rritet me hapa të shpejtë. Ajo kishte lindur në vitin 2015 në festën e 28 nëntorit, duke e bërë të dyfishtë gëzimin në shtëpinë e saj, meqë atë ditë rastis të jetë përvjetori i pavarësisë së Shqipërisë.

Albani ka publikuar një fotografi të vajzës së tij në llogarinë e vet në Instagram, duke e quajtur engjëll dhe duke treguar se me të e ka kaluar të dielën!

aMELI

Artikuj të ngjashëm