Kapet përndjekësi i Kim Kardashian, caktohet masa e dënimit

By

Nicholas Costanza – i cili më parë i kishte dërguar asaj një unazë diamanti dhe pilulën e mëngjesit “Plan-B” – u arrestua për shkelje të ligjit të martën, më 19 tetor, pavarësisht urdhrit të saj të përhershëm të mbrojtjes që iu dha në korrik.

TMZ raportoi se policia u thirr në shtëpinë e Kim të martën herët në mëngjes pasi siguria në komunitetin e saj të mbyllur në Hidden Hills e ndaloi burrin për shkelje të ligjit, në të cilën pikë ai u arrestua nga policia.

Megjithëse Costanza ishte paraqitur në pronën e saj në të kaluarën në shumë raste, ai thuhet se këtë herë nuk arriti deri në kompleksin e saj Hidden Hills. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm