Kapëse të lezetshme flokësh që mund t’i vë secila vajzë (FOTO)

By

Kapëset dhe zbukurimet e flokëve janë përsëri në modë dhe këtë herë janë më të bukura se kurrë.

Gratë sot po sjellin e trendin e viteve ’90.

Dhe ëkto kapëse janë të shumëllojshme dhe të shumë stileve. Ato mund t’i përdorin pa marrë parasysh llojin e flokëve tuaj, qofshin të gjata, të shkurta apo kaçurrele.

Më poshtë janë disa nga këto modele që secila vajzë mund t’i mbajë:

                 

Artikuj të ngjashëm