Kapelet që janë në trend këtë verë

By

Një aksesor shumë i preferuar edhe për këtë pranverë të freskët mbetet kapelja.

Trendet e kapeleve për pranverën/verën 2019 janë shumë më shumë se vetëm mbrojtje nga dielli dhe mbulim i kokës.

Ky është sezoni për ‘ringjallen’ e trendeve të preferuara.

Kapelet me ‘vello’, me tyl, beretat dhe ato me elemente të ekzagjeruara janë vetëm disa nga trendet e viteve të kaluara që janë rikrijuar këtë vit për ata që guxojnë të ëndërrojnë për stilet e modës në të ardhmen.

Kapelet e pranverës / verës 2019  janë të krijuara nga materiale më të lehta dhe një koleksion më të gjallë të ngjyrave, modeleve dhe dizajneve.

Për fat të mirë, disa prej trendeve më të pëlqyera të kapelave nga stina e vjeshtës janë duke qëndruar akoma në listën e trendeve për kapele për pranverën e vitit 2019.

Ashtu sikur kapelet ‘kova’ të viteve ’90 dhe ato me rreth të gjerë janë në listë, secila prej këtyre kapeleve mund të vishet në më shumë se një mënyrë duke bërë kështu që kapelja të mbetet një aksesor shumë i thjeshtë për t’u kombinuar, por shumë në modë.

Jemi të sigurt se nëse zgjidhni ndonjërën nga kapelet e mëposhtme do të dukeni shumë trendi këtë sezonë.

Kapelet me ‘vello’

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Veiled Hats

Kapelet me rrjetë tyli

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Beekeeper Hats

Kapelet klasike të kombinuara me elemente unike

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Dad Hats & Visors

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Dad Hats & Visors

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Dad Hats & Visors

Kapelet si ‘kovë’

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Bucket Hats

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Bucket Hats

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Bucket Hats

Kapelet e thurura

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Knit Hats

Kapelet shportë

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Boater Hats

Kapelet me rreth të gjerë

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Wide Brim Hats

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Wide Brim Hats

Kapelet e lëshuara

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Floppy Hats

Kapelet që ngjajnë me jastëkët që ngjajnë si jastëkë gjilpërash

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Pincushion Hats

Kapelet e ekzagjeruara

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Statement Hats

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Statement Hats

Kapelet nga kashta

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Straw Hats

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Straw Hats

Kapelet e ngjitura për kokë

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Pillbox Hats

‘Helmetat’ dhe kapelet e notit

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Helmets & Swim Caps

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Helmets & Swim Caps

Shallat për flokë dhe turbanët

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Headscarves & Turbans

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Headscarves & Turbans

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Headscarves & Turbans

Beretat

Spring/ Summer 2019 Hat Trends: Berets

Artikuj të ngjashëm