Kanita përfundon këngën e re!

By

Ka disa demo gati, mirëpo tashmë është vendosur se cili do të jetë projekti i radhës në shqip nga Kanita Suma.

Këtë gjë e ka konfirmuar vetë artistja ku sërish ka bashkëpunuar me Boban Apostolov, vula e krijimeve të Kanitës.

Ky projekt do të jetë në shqip por nuk do të vonoj shumë dhe një tjetër në gjuhën angleze.

Artikuj të ngjashëm