“Kam qenë i frikësuar…” – Gashi flet për ankthin

By

Gashi ka disa ditë që ka nisur turneun e tij.

Reperi me origjinë shqiptare ka folur për këtë pjesë duke thënë se ndjehet i lumtur që ka qenë në gjendje për ta realizuar për shkak të ankthit që dikur nuk ia lejoi.

“Kisha frikë kaq shumë …. E urreja mënyrën se si veproja kur kisha ankth … më duhet të merrja aq shumë ilaçe për t’u qetësuar …. një nga arsyet për të qenë nervoz ishte frika nga njerëzit duke mos u shfaqur në koncertet e mia … Gjithmonë kam dashur të jem i hapur sepse kam pasur frikë të kem koncertin tim…. Jam i bekuar të them se çdo koncert që kam bërë deri më tani e ka larguar këtë por mendërisht jam në një vend tjetër unë nuk varem më nga asnjë ilaç tjetër dhe gjithashtu i kam thënë vetes 1 ose 1 milion herë është gjithmonë i njëjti koncert”, ka shkruar ai në Instagram.

Turneun e tij GASHI e ka filluar me 30 nëntor në Moskë dhe pritet ta përfundojnë me 21 dhjetor në Londër./Prive.al

View this post on Instagram

I used to be so afraid…. I hated the way I acted when I had aniexty… I would take so much drugs to calm me down…. one of the reasons for me being nervous was being afraid of people not showing up at my shows… I always wanted to be an opener because I was afraid of having my own show…. I am blessed to say every show I’ve done thus far has been packed the fuck out…. but mentally im in a different place I don’t depend on any drug any more and also I’ve told myself 1 or 1 million it’s always the same show. But to get to the point im trying to make is I am blessed to be on my own tour and have shit sold out. It’s been a long time but I’m just glad it happened. I’m in a different country every day some of these fans can’t speak English but they know the songs word for word. It’s a beautiful experience 🙏🏼

A post shared by GASHi (@gashi) on

Artikuj të ngjashëm