Kallashi bën një ndërhyrje të re (FOTO)

By

Kallashi është prej atyre vajzave më bombastike që ka Kosova.

Me të pasme të bëshme, vallëzim tejet atraktiv dhe me jnë jetë luksoze, ajo ka arritur që të marrë vëmendjen e mediave pasi që interesimi për të po vjen duke u rritur.

Së fundmi, përmes fotografive që publikon në instagram, vërehet se ajo ka bërë një ndërhyrje estetike në buzët e saja, duke i mbushur që ato të duken më voluminoze.

Por kujdesin për veten Kallashi e ka të madh. Kështu, ajo ka vendosur që t’i zbardhë dhëmbët dhe nukn e ka aspak problem ta tregojë një gjë të tillë në rrjetet sociale.

Pasi ka bërë këtë ndërhyrje në dhëmbët e saj, ajo është nisur në një udhëtim që për destinacion kishte Dubain.

Displaying Screenshot_20170424-223258.png

Artikuj të ngjashëm