Ka një arsye përse Ava Max ka pikërisht këtë model flokësh

By

Këngëtarja me prejardhje shqiptare, Ava Max, përveç se shpreh identitetin e saj përmes artit, një rol të rëndësishëm luan edhe paraqitja e saj fizike.

Një gjë që e dallon tejet shumë, është padyshim edhe stili i saj i flokëve – njëra anë e gjatë, njëra anë e shkurtër.

Emri i saj i vërtetë është Armana Koci, dhe Ava Max është emri i saj skenik.

Ajo zgjodhi ‘Ava’-n për të përfaqësuar anën femërore të personalitetit të saj dhe ‘Max’ për atë mashkullore. Ky ndjenjë e dualizmit është kthyer në një shenjë dalluese për të – e mishëruar te flokët e saj me prerje asimetrike: në njërën anë me stilin bob, në anën tjetër me flokët e gjatë”, kështu nis një shkrim kushtuar këngëtares me prejardhje shqiptare, me famë ndërkombëtare Ava Max. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm