Ka diçka që Mimoza Mustafa nuk pëlqen tek vetja!

By

Mimoza Mustafa, të shtunën që sapo ka kaluar, i është përgjigjur pyetjeve provokative të emisionit Prive.

Ajonuk nguroi t’i përgjigjej pyetjeve më provokative të kësaj interviste.

Cili është mëkati më i madh që ka bërë ajo, a është sadist Shkumbin Kryeziu, a ka pretenduar se ka kokëdhembje për t’ju shmangur seksit dhe të tjera.

Ajo po ashtu tregoi se çka i pengon tek vetja dhe ju mund ta zbuloni përmes videos së mëposhtme. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm