Justin Bieber ndan detaje tejet intime të martesës së tij

By

Justin Bieber ka ndarë detaje për jetën e tij seksuale në koncertin e tij mbrëmë pasi një fans pafajësisht e pyeti se çfarë bën gjatë kohës së pushimit kur ai nuk po bën turne apo po punon në muzikë të re.

“Kjo varet thjesht me kë jam,” ai tha. “Kur jam me gruan time, ne na pëlqen të … ju djemtë mund ta merrni me mend se çfarë bëjmë. Është shumë e çmendur … ajo është gjithçka që bëjmë.”

Po ashtu, në episodin e fundit të dokumentarit të tij në YouTube, ai shfaqi pamjet të pa publikuara më parë  të ceremonisë së dytë të martesës së tij dhe Hailey, të cilën ata vendosën ta kenë në Karolinën e Jugut pasi u martuan ligjërisht në një gjykatë në New York.

Justin Bieber, Hailey Bieber

Artikuj të ngjashëm